Del opplevelsene og tjen penger med en reiseblogg

Det å reise og skrive om reisene samtidig er en drøm for mange. Tenk at du faktisk også kan tjene penger på det samtidig. Det skal vi fortelle deg litt mer om her i denne artikkelen. Selv om du har en drøm om å reise verden rundt og dele dine opplevelser med andre samtidig som det kommer penger inn på kontoen din, er det viktig å være klar på at dette ikke er noe som skjer over natta. Det krever faktisk ganske mye jobbing, og det er ingen garanti for at du kommer i mål med drømmen. Likevel vil det gi deg mange opplevelser, og om du liker å reise uansett så hvorfor ikke få litt inntekter ved siden av?

 

Hvordan går du frem?

Det finnes ingen fasit på hvordan du får til den beste reisebloggen og kommer til å tjene massevis av penger på den. Det viktigste er å være seg selv og være åpen overfor ideer og inspirasjon du kommer over når du er på tur. Ulike dører kan åpnes om du er på reise alene, som et par eller med hele familien, og du vil få mange forskjellige typer opplevelser om du reiser til Australia, et sted i Europa, i Nord-Amerika eller et helt annet sted. Du bør også tenke godt over om det er fotografering som er din sterke side, om du foretrekker å lage små videoer eller helst vil skrive. På den måten får du til en reiseblogg som avspeiler deg som person, og du vil enklere treffe riktig målgruppe.

 

Når du har bestemt deg for å gå i gang bør du tenke som en gründer og ikke som en ansatt i et selskap. Det er et stort mentalt spring å ta, men et skritt som er nødvendig å ta hvis du skal få suksess. Vær mentalt klar over at det er en maraton du skal gjennom. Det tar nemlig tid å bygge opp en stor gruppe av følgere og få dem til å lese om dine opplevelser, enten det er daglig eller ukentlig. Folk flest har nemlig massevis av valgmuligheter på nettet, og derfor er det viktig å fokusere på kvalitet fremfor kvantitet.

 

Opplevelser både i Norge og Asia

Det venter opplevelser overalt i verden. Uansett om du drar på rorbucamping i Nord-Norge eller til Nepal for å teste dine klatreevner i noen av de høyeste fjellene i verden, så er det helt sikkert folk som vil elske å lese om det. Men det er viktig å sette seg inn i hvem du vil skrive til. Det er selvsagt stor forskjell på om du skriver en reiseblogg for eldre mennesker som kanskje foretrekker å reise i Norge eller de unge og eventyrlystne.

 

Nepal – drømmen for mange
Kathmandu, hovedstaden i Nepal er et sted mange drømmer om å reise til. Det er også navnet på en 5-hjuls spilleautomat med 9 betalingslinjer. Den ble utviklet av Microgaming, og er en av få automater på markedet med Nepal som tema. Selv om spillet har eksistert en del år, er det fortsatt ganske aktuelt, spesielt hvis du drømmer om å reise til denne del av verdenen. Spillet har en bonus med gratisspinn, multiplikatorer og et wild-symbol som hjelper med at å utløse flere gevinster.

 

5×3 hjulsettet er enkelt utformet og preget av et dusin ulike symboler. 7 av dem er relatert til temaet samt 5 spillkort, fra 10 til ess. Spillekortene er som vanlig de symbolene som betaler minst, mens symbolene fra temaet betaler mest. Her finner du blant annet sekker med lokale råvarer, et kart over byen, elefanter, en bjelle, et tempel inspirert av Taj Mahal og et gyllent artefakt. Symbolene kan gi deg premier på inntil 6000x innsatser om du lander 5 like av det som betaler aller best. Har du lyst til å prøve denne flotte spilleautomaten? Du finner mer informasjon, og gratis demo, her!